site wordpress rapid prin optimizare

Cum să ai un site WordPress rapid

Cum crești viteza de încărcare a unui site WordPress?

1. Folosește un hosting de calitate. Este foarte important să cumperi un serviciu de găzduire rapid, sigur și cu un uptime foarte bun.

2. Totdată, folosește un CDN – Cloudflare de exemplu. Serviciile CDN permit ca site-ul tău să se încarce din locația cea mai apropiată de utilizatorul care îl accesează și astfel website-ul va fi încărcat rapid.

3. Folosește strict plugin-urile necesare. Plugin-urile WordPress încarcă uneori inutil website-urile. Mulți administratori folosesc inutil chiar și 2 sau 3 plugin-uri care fac cam același lucru.

4. Pentru cache și optimizare scripturi folosește pluginurile Autoptimize si Async Javascript. Acestea optimizează scripturile și vor ajuta site-ul să se încarce mai rapid.


5. Încarcă codul Google Analytics local cu pluginul CAOS. Este simplu de configurat și gratuit. Astfel, vei spori viteza de încărcare a website-ului eliminând scriptul Analytics de la Google.


6. Încarcă fonturile website-ului local. Sunt multe tutoriale și nu este foarte complicat. Încărcarea fonturilor local va micșora timpul de încărcare al paginii web.


Acestea sunt unele din cele mai importante modificări pe care le poți face ca să ai un website WordPress mai rapid.

Succes !

Reader Interactions

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *